مدیریت کسب و کار

✔️ گردآوری و تولید محتوا در زمینه توسعه مهارتهای مدیریت کسب و کارها

مدیریت کسب و کار

✔️ گردآوری و تولید محتوا در زمینه توسعه مهارتهای مدیریت کسب و کارها

چالش های پیاده سازی TPM در سازمانها

دوشنبه, ۳ ارديبهشت ۱۳۹۷، ۱۱:۳۸ ق.ظ

در طول دوران کاری در چند شرکت مختلف و بازدید از چندین شرکت دیگر نتونستم شرکتی را پیدا کنم که بحث نت را به صورت یک رویکرد سیستماتیک و نظام مند برنامه ریزی و اجرا کرده باشد.  تمام تلاشها جسته و گریخته بوده و علیرغم داشتن ادعاهای فراوان متاسفانه اغلب شرکت ها در موضوع نت در جا می زنند.  این درحالیست که خیلی از شرکتها ادعای پیاده سازی TPM را دارند ، غافل از آنکه همین سرویسهای ساده بازدید و نظافت و...  را ما نتوانستیم به خوبی انجام بدیم.  اگر شما شرکتی سراغ دارید که تونسته سیستم نت را از صفر تا صد به صورت ساختاریافته انجام بده ، به ما هم خبر بدید. خوشحال میشیم بتونیم از تجربیاتشون استفاده کنیم.


مهمترین چالش های پیاده سازی سیستم TPM در شرکتهای ما به شرح ذیل است

👈 عدم حمایت عملی مدیران ارشد

تقریبا اغلب مدیران ارشد تلاشهایشان بر یک یا چند حوزه خاص متمرکز است و تفکر جامع نگر متاسفانه در بین مدیران ارشد کمتر دیده می شود.


👈 عدم وجود ساختار درست سازمانی

در اغلب شرکتها به صورت پراکنده و با تعاریف گوناگون واحدهای سازمانی در زمینه نت وجود دارد ، لیکن آنگونه که بایستی جامع به تمام مسایل دارایی ها پرداخته شود ، چارت سازمانی تعریف نمی شود.


👈 عدم درک اهمیت موضوع توسط شرکتها

در اغلب شرکتها بیشتر توجه بردو مقوله تولید و فروش متمرکز است.  در حالیکه با توجه به حجم بالای سرمایه و هزینه های دارایی ها اهمیت این موضوع اگر از تولید و فروش بیشتر نباشد ، کمتر نیست.

همچنین اگر دقت کرده باشید  ، اکثر صنایع ما با فرسودگی و استهلاک زیاد ماشین آلات روبرو هستند و آنگونه که باید این موضوع دغدغه مدیران ما نیست.


👈عدم وجود نظام آموزشی مناسب برای کارکنان

کارکنان ما متاسفانه معمولا آموزشهای متناسب با شغلشان دریافت نمی کنند.  آموزشهای برگزارشده در شرکتهای ما اغلب مطابق با آخرین پیشرفتهای علمی و مدیریتی است، غافل از اینکه کارکنان ما فعلا به آموزشهای پایه تر و کاربردی تر نیاز دارند.دنیای تئوری با تجربه و عمل خیلی با هم تفاوت دارند.


👈 عدم وجود نظام انگیزشی متناسب

خیلی از شرکتهای ما پرداختهای مالی به کارکنان را به دو بخش ثابت و متغیر تقسیم بندی می کنند.بخش متغیر معمولا تابعی از تولید و یا فروش است و عملکرد پرسنل فنی که کارشان چیز دیگری است ، با پارامتر نسبتا نامربوط فروش یا میزان تولید سنجیده می شود.  در حالیکه قسمت متغیر خود باید به دو قسمت کارایی و اثربخشی تقسیم شود و صرف در نظرگرفتن پارامتر اثربخشی نتایج، لطمه زیادی به انگیزه کارکنان خصوصا اپراتورهای فنی و تولید می زند.


۹۷/۰۲/۰۳
حسن مهرورز

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی